keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Maison du Cambodge

Siinä se. Pariisin asunnon nimi. 

Tovi on vierähtänyt edellisestä tekstistä, mutta eipä sitä kovin paljoa ole myöskään tapahtunut tämän Pariisin osalta. Kovasti olen yrittänyt hoidella omia asioitani, esim. Kelaa, vakuutuksia, ym, mutta nyt vihdoin tuli se viesti mitä olen kauan jo odottanut. 

Eli asuntolani ja samalla kotini tämän syksyn ajan on Maison du Cambodge. 

                          

Huoneeni koko on 13 m2. Pienihän se on, mutta tarkoituksenani ei ole viettää siellä kauaa aikaa. Nukkua ja välillä levätä itsekseni. Huoneessa on valmiina sänky, työpöytä ja siihen lamppu, tuoli ja pienoinen jääkaappi. Lisäksi valmiina on petivaatteet ja peitto ja tyyny. 
Mainittuna oli myös se, että vessapaperit eivät kuulu varustukseen. ;)

Käsittääkseni huone siivotaan viikottain ja petivaatteet vaihdetaan kahden viikon välein. Kuinkahan vaan osaan siivota vielä kun palaan kotiin?? :D

Jokaisessa kerroksessa on yhteinen keittiö. Luksusta on oma vessa. Ja jos oikein ymmärsin, myös suihku. 

Koska sähköposti oli kokonaan ranskaksi ja liitteissä vain yhdessä oli mukana englannin kielinen osa, en osaa kertoa tästä asumisesta vielä sen enempää. Huomenna aion lukea ajatuksella kaiken tästä asumisesta ja ehkäpä raportoin myös jotain (lue: kaiken) tänne. 

Yksi kiinnostava kysymys omasta mielestä: Olenko yksi harvoista länsimaalaisista tässä asuntolassa vai tulevatko asukkaat Kambodzan lisäksi ympäri maailman? Sen jo tiedän, että tulen syksyn aikana varmasti oppimaan paljon aasialaisesta kulttuurista. Ja innolla odotan sitä! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

I´d love to hear what´s in your mind. :)