maanantai 23. kesäkuuta 2014

À vos marques, prêts, partez!

Toisin sanoen siis jotta: valmina, paikoillanne ja hep. Kauan tätä on suunniteltu ja hetki on viimein koittamassa. Oma blogi. No joo, ja ehkä sitä lähtöhetkeä Pariisiin alkaa myös jo odottelemaan..

Mutta kerrotaas nyt vähän taustoja näille tulevan syksyn ja talven kirjoituksille.

Siitä lähtien kun pienenä tyttösenä näin kuvan Eiffel-tornista, ihastuin. Kun aika kului ja sain selville enemmän asioita Ranskasta ja Pariisista, taisin mielessäni jo rakastua. Kaikilla on oma unelmakohteensa, missä on päästävä käymään, itselleni se oli Pariisi. 

Kiitos äitini (ja tottakai myös isäni), haaveeni toteutui kaksi vuotta sitten. Päätin vielä "vanhemmalla" iällä hakea opiskelemaan ja lukemaan itselleni sitä oikeaa ammattia. Kouluun pääsyn palkintona lähdimme äitini kanssa muutamaksi päiväksi Pariisiin. 



Jo junamatkalla lentokentältä keskustaan taisi tulla tippa linssiin kun tajusin vihdoin olevani Pariisissa. Koitti hetki, josta olin unelmoinut vuosia. Jo ensimmäisenä päivänä päätin palata tähän hurmaavaan kaupunkiin vielä monesti.

Koulussa opiskelijavaihtoon lähtemisestä puhuttiin paljon ja heti alusta tiesin lähteväni johonkin. Mielessäni pyöri Kanada, Argentiina ja Ranska. Nyt kun päätös on tehty, en voisi enää kuvitellakaan muuta kohdetta. 

Lopputulos:


Elokuun lopusta jouluun saakka opiskelen Pariisissa, Eiffel-tornin juurella. Koulu on yksityinen business-koulu, nimeltä ESCE Paris. Sijainti on todellakin Pariisin sydämessä.

ESCE Paris

Mitä odottaa kirjoituksiltani?


Aion blogissani kertoa elämästäni tässä uudessa paikassa, koulusta ja vapaasta. Tahdon nähdä kaiken ja kertoa siitä eteenpäin. Ruokaa, muotia, historiaa, nähtävyyksiä. Toivon myös kirjoitusteni olevan avuksi niille, jotka harkitsevat lähtöä tai tietävät jo lähtevänsä Ranskaan opiskelemaan tai vaikka vaan viikonloppulomalle.

Sivuani muotoilen sitä mukaan kun opettelen näitä bloggauksen saloja. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

I´d love to hear what´s in your mind. :)