maanantai 7. heinäkuuta 2014

Aurinko vs vaihtojärkkäilyt

Kesä se sitten vihdoinkin tuli Suomeen. Hienoa! 

Tosin se toi mukanaan eräänlaisen "ongelman". Odottamiani viestejä on taas tullut Pariisista, mutta... Kuka nyt näillä ilmoilla tahtoo istua kotona koneen ääressä vastaten viesteihin? No, pakko sitä on ollut hieman keskittyä silti muuhunkin kuin aurinkoon.


STEP 4 - Courses

Kurssilista saapui ja mukana viesti, että muutaman päivän sisällä tulee linkki kurssivalintaan. Toukokuisen ESCEn vieraan mukaan kurssivalinnoissa on hyvä olla nopea, kun linkki saapuu. Parhaat kurssit täyttyvät nopeasti, joten hitaat saavat melkein mitä jää. 

Oli mielenkiintoista käydä läpi listaa ja koota omaa aikataulua. Jäin harmittelemaan kieltämättä sitä, että taloushallinnon puolelta oli aika heikosti englannin kielisiä kursseja tarjolla. Päätin sitten yrittää saada ne, mitä oli eli huimat kaksi.

En tahtonut jäädä kuitenkaan märehtimään sitä sen enempää. Tarjolla oli kuitenkin hyviä kursseja, pääosin kansainvälisyyttä koskevia, eli kansainvälistä kauppaa ym..

Koitan mahdollisesti myös haastaa itseni. Taidan valita yhden ranskankielisen kurssin. Mikäli se ei tunnu millään onnistuvan, on siinä kiinni vain kaksi opintopistettä. Se ei juurikaan keikuta venettä, vaikka ne pisteet jäisi saamatta. Mutta tulisi kuitenkin kokeiltua. =) Kurssin nimi on La France à 360⁰. En ihan uskaltanut ottaa riskiä minkään laajan ammattisanaston kanssa, joten ehkä tässä sanasto on aavistuksen selkeämpää. Ilmoittelen sitten kuinka käy.. ;)


Viestiä on myös tullut asumisesta, mutta siitä vähän myöhemmin. Nyt aurinkoon. Nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

I´d love to hear what´s in your mind. :)