lauantai 24. tammikuuta 2015

Arki kotona

Viime aikoina on kirjoittelut jääneet vähemmälle ja pian ovatkin lopuillaan. Kotiutuminen meni oikein hyvin. Päivässä sain purettua tavarat ja kissat kiehnäsivät vieressä, kuin ei mitään koskaan olisi tapahtunutkaan.

Sain pari viikkoa lepäillä kotona ennen koulun alkua täällä Seinäjoella. Sen lepäilyn teinkin flunssassa. Pariisissa ennen joulua alkanut flunssa on nyt tässä kiertänyt meitä molempia, eikä tunnu lähtevän. Nyt kärsin kolmatta reiluun kuukauteen.

Kertoilen vielä jälkitunnelmista ensi kuun aikana, kun olen saanut lopullisetkin paperit koululta. Hieman tässä jännittää, miten kävi. Eihän sitä koulun kannalta ole mitään väliä varsinaisesti, mutta Kela ja Erasmus voi hieman marmattaa, jos en saa tarvittavia pisteitä..

Ilmoittelen täällä myös seuraavasta blogistani. Olen miettinyt, että pitäisikö sitä aloittaa uusi blogi uusin aihein ja kai sitä tulee näin tehtyä. Olen viihtynyt nyt kotona keittiössä. Ruoanlaitto ja leipominen on ollut iso osa viime viikkoja. Aion myös valmistautua maaliskuun ensimmäisenä järjesettävään Pirkan hiihtoon.

Pelkkä koneella istuminen on ollut aika vähällä viime aikoina, sitä kun tuli Pariisissa tehtyä ihan tarpeeksi. Mutta ehkä saan istuttua joku kylmä pakkaspäivä tässä tarpeeksi saadakseni uuden blogin alulleen.

Mutta palaillaan vielä vaihtoasioissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

I´d love to hear what´s in your mind. :)